امروز چهارشنبه  ۱۵ بهمن ۱۴۰۴

اولین جلسه کانون بازنشستگان هلال احمر استان یزد

کانون بازنشستگان هلال احمر استان پس از برگزاری انتخابات، اولین جلسه خود را با حضور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان برگزار و بر تدوین برنامه‌های آتی و همکاری با جمعیت برای ارتقای خدمات به بازنشستگان تاکید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر استان یزد ؛ اولین جلسه رسمی‌کانون بازنشستگان هلال احمر استان پس از برگزاری انتخابات، با حضور محمد عشقی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان، و اعضای هیئت رئیسه کانون برگزار شد. این جلسه با هدف آشنایی مدیرعامل با برنامه‌ها و اولویت‌های کانون و بررسی راهکارهای همکاری برای ارائه خدمات بهتر به بازنشستگان برگزار گردید.

در این جلسه، اعضای کانون بازنشستگان هلال احمر استان با اشاره به برگزاری موفق انتخابات و استقبال پرشور بازنشستگان، گزارشی از نتایج انتخابات و برنامه‌های آتی کانون ارائه نمودند.

پس از برگزاری انتخابات و تشکیل هیئت رئیسه، کانون بازنشستگان با جدیت به دنبال ارائه خدمات بهتر به بازنشستگان خود است. ما بر تقویت ارتباط با جمعیت هلال احمر و اجرای طرح‌هایی برای ارتقای سلامت، فرهنگ و رفاه بازنشستگان تمرکز خواهدنمود.

عشقی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان در سخنانی ضمن تبریک تشکیل کانون جدید، بر اهمیت نقش بازنشستگان در حفظ انسجام و تقویت روحیه همبستگی تاکید کرد.

 وی گفت: جمعیت هلال احمر استان همواره در کنار بازنشستگان بوده و آمادگی کامل دارد تا در زمینه‌های مختلف از آن‌ها حمایت کند. ما از همکاری و هم‌افزایی با کانون بازنشستگان استقبال می‌کنیم و امیدواریم این همکاری به ارائه خدمات بهتر و مناسب‌تر به بازنشستگان منجر شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد افزود: کانون بازنشستگان می‌تواند با شناسایی نیازهای بازنشستگان و ارائه پیشنهادات سازنده، به بهبود کیفیت خدمات جمعیت هلال احمر استان کمک کند.

در پایان جلسه، توافق‌نامه‌ای ضمنی برای همکاری در زمینه‌های مختلف حاصل شد و مقرر گردید جلسات بعدی به صورت دوره‌ای برای پیگیری و اجرای برنامه‌های مشترک برگزار شود.

تصاویر

مشاهده ۲۴
/
۱۴۰۴/۱۱/۰۱- ۱۹:۰۵
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه