امروز يك شنبه  ۱۲ مرداد ۱۴۰۴

نجات بانو ۲۷ ساله در ارتفاعات دره گاهان

رییس جمعیت هلال احمر شهرستان تفت گفت : بانو ۲۷ ساله ای که در ارتفاعات دره گاهان دچار مصدومیت از ناحیه مچ پا شده بود توسط نجاتگران تیم امدادونجات کوهستان هلال احمر شهرستان به پایین و مکان امن انتقال داده شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد ؛سید قاسم گلشن رییس جمعیت هلال احمرشهرستان تفت اظهار داشت : بعدازظهرامروز ساعت ۱۶:۲۵ در پی تماس تلفنی اورژانس با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان مبنی بر مصدوم شدن یک بانو ۲۷ ساله در ارتفاعات دره گاهان بلافاصله تیم امداد و نجات کوهستان هلال احمر این شهرستان به محل حادثه اعزام شد.

رییس جمعیت هلال احمر شهرستان تفت گفت:نجاتگران هلال احمر پس از رسیدن به محل حادثه و فرد حادثه دیده که از ناحیه پا مصدوم شده بود اقدامات اولیه امدادی را انجام و با استفاده از تجهیزات کوهستان و بسکت وی را به پایین کوه منتقل و جهت سیر ادامه درمان به خانواده وی تحویل داده شد.

وی در پایان با بیان اینکه این حادثه ساعت۱۸:۳۵ به پایان رسید، خاطرنشان کرد : با توجه به شرایط منطقه کوهستانی تفت و حوادث متعددی که برای کوهنوردان در این روزها رخ می‌دهد، ورزشکاران و شهروندان نکات ایمنی را رعایت کنند تا شاهد چنین حوادثی نباشیم، ضمن این که شهروندان در صورت وقوع حادثه می‌توانند با شماره ندای امداد ۱۱۲ ارتباط برقرار کنند تا در صورت لزوم، نیروهای امدادی در حداقل زمان به محل اعزام و اقدامات لازم برای نجات مصدومان را انجام دهند.

تصاویر

مشاهده ۳۷
/
۱۴۰۳/۰۲/۰۱- ۰۱:۵۹
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه