امروز دوشنبه  ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

امدادرسانی هلال احمر یزد به بیش از ۴۵ نفر در گردنه سخوید

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد از امدادرسانی به بیش از ۴۵ نفر در گردنه سخوید و محورهای مواصلاتی در پی بارش برف و گیر افتادن خودرو‌ها در جاده‌ها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد ؛ محمد عشقی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد اطهار داشت : با آغاز بارش سنگین برف و کولاک در جاده‌های مواصلاتی استان، با تلاش امدادگران جمعیت هلال احمر و تیم امداد و نجات کوهستان تفت به بیش از ۱۲ خودروی گرفتار در گردنه سخوید امدادرسانی شد.
وی افزود: ۵ امدادگر و نجاتگر در قالب ۲ تیم عملیاتی با استفاده از یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودرو کمک‌دار در گردنه سخوید به امدادرسانی به ۴۵ نفر حادثه دیده از برف و باران پرداختند.
عشقی تصریح کرد: همشهریان از رفتن به ارتفاعات و روستا‌ها خودداری کنند و در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث، در هر ساعت از شبانه روز با شماره ۱۱۲ تماس برقرار کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت : از مردم استان و مسافران درخواست داریم در این شرایط بارش برف،کولاک، لغزندگی محور‌های مواصلاتی و جاده‌های کوهستانی از سفر‌های غیر ضروری پرهیز کنند و اگر ناگزیر به تردد بودند از نظر فنی خودروی خود را بررسی کرده و زنجیر چرخ، مواد غذایی و لباس گرم را به همراه داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: عملیات امدادرسانی همچنان با حضور تیم‌های امدادی در سطح جاده‌ها ادامه دارد و تیم های امدادی هلال احمر در حالت آماده باش قراردارند.

تصاویر

مشاهده ۱۴
/
۱۴۰۲/۱۱/۰۶- ۲۳:۳۵
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه