امروز دوشنبه  ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

حس بشردوستی و انسان دوستانه عضو جوان هلال احمر اشکذر به کودکان فلسطین

عضو جوان جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر با نوشتن نامه ای به کودکان فلسطینی تیله‌های خود را به آنها اهداء کرد .

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد ؛ اعضای جوان جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر که پویشی را تحت عنوان "برای لبخند " با شروع حماسه #طوفان_الاقصی راه اندازی کرده اند در کنار جمع آوری کمک‌های مالی برای کودکان فلسطینی هدیه‌های متفاوتی دریافت کردند که متفاوت ترین هدیه، هدیه یک عضو جوان جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر بود که در نامه ای به کودکان غزه اینگونه نوشت :

"کودک عزیز فلسطینی سلام

ببخشید نمی‌توانم برای شما کاری کنم، فقط به ذهنم آمد،چون تیله‌هایی را که در تابستان بازی کرده ام و برده ام و خیلی دوستشان دارم به شما هدیه دهم"

او در ادامه نامه اش نوشت:"این روزها در شهرستان ما اشکذر پول و آب جمع آوری می‌کنند من هم در کنار آنها این تیله‌ها را می فرستم تا شما با آنها بازی کنید و شاد شوید"

سید کاظم بزاززاده رییس جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر ضمن تقدیر از این اقدام بشر دوستانه،همت اعضای جوان، داوطلبان، امدادگران شهرستان در جذب کمکهای مردمی‌به مردم بی دفاع غزه را ستودنی دانست.

شایان ذکر است ،مبلغ ۷۵۰ هزار تومان نیز توسط جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر جهت کمک به غزه اهدا شد.

تصاویر

مشاهده ۳۷۱
/
۱۴۰۲/۰۸/۰۴- ۱۴:۳۴
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه