امروز دوشنبه  ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

اجرای طرح حمایت ماندگار توسط هلال احمر زارچ/اهدا 70 واحد خونی

سرپرست دفتر نمایندگی هلال‌احمر زارچ از اهدای 70 واحد خون توسط داوطلبین هلال احمر زارچ طی اجرای طرح حمایت ماندگار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد ؛ امین آبافت سرپرست دفتر نمایندگی هلال‌احمر زارچ گفت: به مناسبت اعیاد شعبانیه تیم سیار سازمان انتقال خون استان در نمایندگی هلال‌احمر زارچ مستقر و اهداکنندگان باهدف ترویج فرهنگ اهدای خون و کمک به هم نوع خون اهدا کردند.

آبافت ضمن تشکر از حضور تیم سیار انتقال خون استان در زارچ افزود : در اجرای طرح حمایت ماندگار و قرار مهربانی  که با استقبال خوب مسئولین و مردم همراه بود بیش از 70 واحد خون از مردم دریافت شد.

این مسئول بالا بردن روحیه ایثار و از خودگذشتگی، کمک به همنوع، فرهنگ‌سازی و نهادینه شدن فرهنگ اهدای خون در جامعه و کمک به بیماران نیازمند خون را از اهداف این عمل دانست.

گفتنی است دفتر نمایندگی هلال‌احمر شهرستان زارچ یکی از مراکز فعال در امر ترویج فرهنگ اهدای خون به‌حساب می‌آید و در مناسبت‌های مختلف در طول سال امکانات لازم، جهت اهدای خون مردم آن شهرستان و اعضای هلال‌احمر خود فراهم می‌نماید.

مشاهده ۱۱۷
/
۱۴۰۱/۱۲/۰۷- ۲۲:۱۱
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه