امروز دوشنبه  ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

طرح احداث ساختمان آموزشی امدادی خانه هلال صدف اشکذر

همزمان با هفته ایمنی و کاهش اثرات بلایای طبیعی، با همت رئیس خانه هلال صدف، طرح احداث ساختمان آموزشی امدادی با هدف جذب، آموزش، توانمند سازی نیروهای داوطلب محلی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد ؛ سید کاظم بزاززاده رییس جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر در طی بازدید از روند اجرای پروژه،طرح فوق را که با همت و پیگیری دکتر حسینی رئیس خانه هلال صدف در حال اجراست را حرکتی در خور تحسین در باب تشکیل و تقویت تیمهای عملیاتی امدادی دانستند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اشکذر گفت : احداث پنج کلاس آموزشی امداد و نجات، مکان استقرار پزشکان و متخصصین داوطلب، اتاق مهارت امدادی با دو کارکرد واقعیت مجازی،زمین ورزش و سازه‌های عملیاتی برای تمرینهای میدانی بخشهای اجرائی این پروژه داوطلبانه است.

دکتر سید علی حسینی رئیس خانه هلال صدف با ابراز خشنودی از اجرای این پروژه ، از بکارگیری تمام ظرفیت‌های خیری خانه هلال و منطقه برای رونق بخشی به این پروژه خبر داد.

گفتنی است فاز اول این پروژه در دهه فجر افتتاح خواهد شد.

تصاویر

مشاهده ۱۵۹
/
۱۴۰۱/۱۰/۰۸- ۱۳:۳۸
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است