شعار سال
EN

امروز : 04 مهر 1405

  • تاریخ انتشار : 1403/10/26 - 21:57
  • تعداد بازدید : 7
  • تعداد بازدیدکننده : 7
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کمک بیش از 13 میلیارد تومانی مردم خیر و نوع دوست یزد به لبنان، غزه و یمن

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت: مردم و خیرین نوع دوست یزدی تا به امروز بیش از 13 میلیارد تومان به مردم مظلوم لبنان، غزه و یمن کمک نقدی و غیر نقدی کردند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد ؛  محمد عشقی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت:  در پی جمع آوری کمک‌‌های مردمی هلال‌احمر به منظور کمک به ملت مظلوم غزه، لبنان و یمن در قالب پویش "ایران همدل" ، هلال احمر استان یزد در سراسر شهرستان‌ها اقدام به جمع آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم نوع‌دوست با راه اندازی پویش "به وقت همدلی" کرده است.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد افزود: این استان با استقرار 51 پایگاه ثابت و سیار، 52 صندوق و 34 دستگاه پوز بانکی در مصلی‌های نمازجمعه، شعب هلال‌احمر ، خانه‌های هلال و  مساجد، دانشگاه‌ها، مدارس و کانون‌های دانش آموزی و دانشجویی و مناطق پرتردد شهرها و روستاها و با دیگر نهادهای مردمی جمع آوری‌ها را انجام دادند.


عشقی خاطر نشان کرد: این کمک‌ها شامل اقلام زیستی و ضروری همچون مواد غذایی، پتو، پوشاک، تجهیزات بهداشتی و دیگر نیازهای اولیه است که با همکاری داوطلبان، خانه‌های هلال، مراکز نیکوکاری، گروه‌های جهادی و مشارکت مردمی جمع‌آوری و بسته‌بندی و در دو مرحله با یک دستگاه تریلی و 2 کامیون به تهران ارسال شده است.


وی در ادامه گفت: پویش به وقت همدلی و جمع آوری کمک ها همچنان در سطح استان و شهرستانها ادامه و تاکنون مبلغ 13 میلیارد و 160 میلیون تومان  که شامل: ( 2 میلیارد و 758 میلیون تومان کمک نقدی و 8 میلیارد و 157 میلیون تومان کمک غیر نقدی ) بوده و همچنین 2 میلیارد و 100 میلیون تومان نیز طلا و جواهرات جمع آوری شده است.


عشقی عنوان کرد: پویش به وقت همدلی، با مشارکت ۱۹۹۵ نفر / روز از اعضای داوطلبان، جوانان، امدادگران و اعضای خانه‌های هلال و ۸۵۰ نفر روز از پرسنل هلال احمر استان انجام شده است.


این مقام مسئول  با اشاره به اینکه جمع آوری کمک‌‌های نقدی و غیرنقدی هلال‌احمر ادامه دارد گفت: کدهای دستوری #۱*۱۱۲* برای کمک به مردم لبنان، #۵*۱۱۲* برای کمک به مردم غزه و #۷*۱۱۲* برای کمک به مردم یمن تعیین شده‌ است و مردم میتوانند کمک های غیرنقدی خود را نیز به شعب هلال احمر در سراسر استان تحویل دهند.


جمعیت هلال‌احمر استان یزد ضمن تشکر از همه خیرین و مردم نوع دوست استان و گروه‌های جهادی و مردمی ، امیدوار است که این اقدامات نمادین بتواند نقشی هرچند کوچک در کاهش آلام مردم لبنان و غزه و تقویت روحیه همبستگی انسانی در جامعه بین‌المللی داشته باشد.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 167272
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی