شعار سال
EN

امروز : 09 مهر 1405

  • تاریخ انتشار : 1405/07/08 - 19:55
  • تعداد بازدید : 10
  • تعداد بازدیدکننده : 10
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پاسداشت ایثارگر دو سنگر؛ یاد و نام «ابوالفضل کاوه تفتی» در هلال‌احمر تفت گرامی داشته شد

در آستانه هفتم مهرماه روز آتش‌نشانی و ایمنی، پایگاه امداد و نجات جاده‌ای جاویدالاثر «متوسلیان» شهرستان تفت میزبان مراسمی معنوی و پرشور بود که با هدف تجلیل از خانواده مرحوم «ابوالفضل کاوه تفتی»، نجاتگر فقید هلال‌احمر و آتش‌نشان ایثارگر این شهرستان برگزار شد.

IMG_9890

به گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان یزد؛ این مراسم با حضور مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان، مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر استان، معاون امداد و نجات، مسئولین شهرستانی، امدادگران و نجاتگران و جمعی از دوستان و همرزمان آن مرحوم برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام شعشعی نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر استان یزد با تبیین جایگاه رفیع ایثار در فرهنگ اسلامی، خدمت خالصانه به مردم را مصداق بارز جهاد در راه خدا دانست و از مرحوم کاوه تفتی به‌عنوان الگویی از تعهد و دیانت یاد کرد که با حضور در دو جبهه خطیر «آتش‌نشانی» و «امدادونجات»، عمر کوتاه اما پربار خود را وقف کاهش آلام دردمندان کرد.

در ادامه محمد عشقی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد ضمن عرض تسلیت مجدد به خانواده داغدار و قدردانی از زحمات همکاران در برگزاری این مراسم  اظهار داشت: مرحوم ابوالفضل کاوه تفتی تنها یک نجاتگر یا آتش‌نشان نبود؛ او نمادی از تعهد و غیرتِ جوانانِ دیار تفت بود که در سخت‌ترین شرایط عملیاتی  بی‌مهابا به دل حادثه می‌زد.

عشقی افزود: اینکه امروز نام او در هر دو مجموعه هلال‌احمر و آتش‌نشانی با نیکی برده می‌شود نشان‌دهنده حسن خلق و روحیه جهادی ایشان است. مجموعه هلال‌احمر خود را در غم فقدان این عزیز شریک می‌داند و یاد او را به عنوان یک امدادگرِ تمام‌عیار زنده نگه خواهد داشت.

در بخش دیگری از این مراسم جمعی از امدادگران و همرزمان مرحوم کاوه تفتی با مرور خاطراتی از عملیات‌های مشترک او را فردی خوش‌اخلاق، شجاع و مسئولیت‌پذیر توصیف کردند. دوستان آن مرحوم یادآور شدند که ابوالفضل در زمان‌های بحرانی نه تنها به وظایف خود عمل می‌کرد، بلکه با روحیه امیدبخش خود به دیگر اعضای تیم نیز قوت قلب می‌داد و هرگز در مسیر خدمت به خلق دچار تردید نمی‌شد.

در پایان این مراسم پدر مرحوم ابوالفضل کاوه تفتی در حالی که یاد فرزندش را گرامی می‌داشت با بیان نکاتی تکان‌دهنده و احساسی از دوران زندگی فرزندش گفت: ابوالفضل از کودکی قلبی مهربان و روحیه‌ای سرشار از کمک به دیگران داشت. برای او فرقی نمی‌کرد در لباس آتش‌نشانی باشد یا هلال‌احمر؛ او جانش را برای آسایش مردم کف دست گرفته بود. ما از صبوری او درس گرفتیم و امروز خوشحالیم که یاد فرزندمان در میان شما امدادگران زنده و جاری است.

این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از سوی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد و مسئولین حاضر به خانواده مرحوم ابوالفضل کاوه تفتی، به نشانه‌ی قدردانی از سال‌ها مجاهدت و فداکاری این امدادگر جانفدا، پایان یافت.

  • گروه خبری : اخبار استان,اخبار شعبه,تفت,اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 229127
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

IMG_9868 IMG_9870 IMG_9871 IMG_9874 IMG_9877 IMG_9880 IMG_9876 IMG_9878 IMG_9882

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
صفحات مجازی