شعار سال
EN

امروز : 31 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1405/03/10 - 09:24
  • تعداد بازدید : 7
  • تعداد بازدیدکننده : 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با فرماندار ویژه اردکان / بررسی زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های امدادی شهرستان

دیدار مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد با فرماندار ویژه اردکان در دور سوم سفرهای شهرستانی، مسائل مرتبط با زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های امدادی شهرستان مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر استان یزد ؛ عشقی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان در دور سوم سفرهای شهرستانی با حضور در شهرستان اردکان و دیدار با فرماندار ویژه این شهرستان  ضمن ارائه عملکرد جمعیت هلال‌احمر در جنگ رمضان، بر استفاده از توان و ظرفیت نیروهای داوطلب و همچنین تامین تجهیزات به‌روزتر در مواجهه با حوادث و بحران‌های احتمالی آینده تاکید کرد.


مدیرعامل هلال‌احمر استان در ادامه با اشاره به فعالیت بانک امانات تجهیزات پزشکی در شعب هلال‌احمر، تشکیل مجمع خیرین و استفاده از ظرفیت آنان را در تأمین و اهدای تجهیزات بیشتر برای استفاده بیماران نیازمند‌‌ خواستار شد.


ایشان ضرورت فراگیری آموزش‌های امداد و کمک‌های اولیه در جامعه را یادآور شد و آمادگی جمعیت هلال‌احمر را برای ارائه خدمات آموزش تخصصی بویژه در مجتمع‌های صنعتی، برگزاری مانورهای مشترک و برپایی نمایشگاه توانمندی‌های امدادی اعلام داشت.


فرماندار ویژه اردکان ضمن تقدیر از خدمات نوع‌دوستانه جمعیت هلال‌احمر، و با اشاره به درس‌آموخته‌های جنگ تحمیلی اخیر، لزوم هماهنگی بین‌بخشی در مواجهه با حوادث و بحران‌ها را در راستای هم‌افزایی بیشتر دستگاه‌های خدمات‌رسان با محوریت ستاد مدیریت بحران و همچنین ارتقاء آمادگی با برگزاری مانورهای شبیه‌سازی شده با شرایط جنگی در بافت مسکونی شهرها را یادآور شد.


احمد شفیع‌زاده از اقدام جمعیت هلال‌احمر در راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی تقدیر و ابراز امیدواری کرد با مشارکت خیرین و صاحبان صنایع، تجهیزات بیشتری بمنظور تسهیل در امور بیماران نیازمند، بدین بانک اهدا شود.


فرماندار اردکان در ادامه به چالش‌های ارتباطی در زمان بروز بحران‌های خاص اشاره کرد و برای مساعدت در ارتقاء پوشش‌دهی ارتباطات بی‌سیم در سطح شهرستان اعلام آمادگی نمود.


ایشان همچنین با اشاره به نقش و اهمیت دانش امدادی در مواجهه با حوادث و مخاطرات، پیشنهاد داد ادارات و نهادهای عضو شورای اداری شهرستان نسبت به برگزاری دوره آموزش کمک‌های اولیه برای پرسنل خود پیشگام شوند‌.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 194817
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی