جمعیت هلال احمر استان یزد

پنجشنبه 06 خرداد 1400

نشست صمیمی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان یزد با جمعی از بانوان شاغل جمعیت هلال احمر استان یزد

به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر و میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) نشست صمیمی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان یزد با جمعی از بانوان شاغل جمعیت هلال احمر استان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد ؛ در این دیدار صمیمی حجت الاسلام شعشعی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان یزد  ضمن تبریک فرارسیدن میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و روز زن، اظهار داشت : حضرت زهرا سلام الله علیها الگوی کاملی برای بانوان هستند و همه ما باید با تاسی به سیره و روش این بزرگوار گام مهمی را در مسیر فاطمی شدن زندگی خویش بردارند.

حجت الاسلام شعشعی به بیان نکات مهم در امر تربیت خانواده پرداخت و خاطرنشان کرد : ارتباط موثر با افراد خانواده و ابراز محبت و باور داشتن برتری مقام مربی نسبت به متربیان عوامل موثر در امر صحیح تربیت نمودن می باشد.

در پایان نیز مطالبی در مورد نقش موثر بانوان در پیروزی و استمرار انقلاب شکوهمند اسلامی بیان گردید.

در ادامه این جلسه از بانوان فعال در فعالیت های فرهنگی دفتر نمایندگی با اهداء جوائزی تجلیل بعمل آمد.

 

کلمات کلیدی
محمد مهدی  اقبالی
تهیه کننده:

محمد مهدی اقبالی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *